Optimer din testproces med SAP Business Process Change Analyzer - BPCA
Forandringer i en eksisterende SAP løsning bliver ofte udløst af SAP ved enten enhancementpakker, supportpakker og noter, eller ved virksomhedens behov for tilføjelser og ændringer af funktionalitet.
Fra virksomhedens synspunkt giver dette ofte store udfordringer, idet det er vanskeligt at forudse, hvilke processer i den eksisterende løsning, som påvirkes af denne ændring. Det er dermed også vanskeligt at definere det nødvendige testscope for at sikre en fortsat problemfri drift af SAP løsningen i det produktive miljø.

Hvad er Business Process Change Analyzer - BPCA?
BPCA er et værktøj i SAP Solution Manager, som blev introduceret fra version 7 SP18. BPCA giver en præcis analyse af, hvilke processer der påvirkes af ændringer i SAP softwaren. BPCA giver endvidere mulighed for en kvalificeret risiko baseret tilgang til test, og giver samtidig anbefalinger i forbindelse med vurdering af regressionstest. Værktøjet giver dermed betydelige besparelser i forbindelse med test.

Business Case
Gennemførsel af test baseret på konsekvensanalyse med BPCA som en integreret del af ændringsprocessen giver følgende fordele:´

- Risikobaseret identifikation af test scope
- Betydelig reduktion af risici
- Betydelig reduktion af fejl og bivirkninger
- Betydelig tidsbesparelse i forbindelse med test forberedelse
- Betydelig reduktion af regressionstest indsatsen

Kunder som har fulgt anbefalingerne i forbindelse med test, har opnået en signifikant ROI som følge af den optimerede test proces.

Forudsætninger
Anvendelse af BPCA kræver, at den eksisterende SAP løsning er dokumenteret i Solution Manager i form af et særligt proceshierarki. Proceshierarkiet skal være dokumenteret på niveau 3: Business Scenario/Business Processes/Business Steps (transaktionskode).

Hvordan kommer du videre?
Applicon tilbyder en readiness assesment workshop, hvor vi på cirka 4 timer laver en gennemgang af as-is processer hos netop jeres virksomhed, samt et roadmap over hvorledes jeres virksomhed bliver klar til at kunne bruge BPCA, optimerer jeres testproces og dermed får glæde af de besparelser der kan hentes. Som grundlag for workshoppen, vil der forinden blive udsendt et spørgeskema, som vi skal bede jer besvare.

Ring til Applicon på 70 20 45 80 for at høre nærmere.