I SAP CRM kan du gennemføre kunderelaterede processer, som har til hensigt at øge væksten og styrke din konkurrenceevne samt gøre dine kunderelationer stærkere.

SAP CRM kan hjælpe dig med: 

 • Få styr på dine marketingsprocesser og giv dig selv en bedre styring af marketingressourcer, målgrupper, kampagner og kundeemner. Segmentering sættes i fokus, så du har større mulighed for at kontakte de mest potentielle kundeemner og kunder samt holde styr på ROI i din marketingindsats.
   
 • Kend de kunder du sælger til og skab lønsomme relationer gennem bedre styring af dine kontakter, aktiviteter, kundeemner, salgsmuligheder og prissætning
   
 • Serviceydelser øger omsætningen og lønsomheden og gennem bedre styring af serviceordre, kontrakter, klager og returvarer, installations-baserede aktiver, garantier og ressourceplanlægning kan du stå stækere end dine konkurrenter
   
 • Kundecenteret kan være en strategisk kanal for ydelser inden for marketing, salg og service på alle berøringspunkter. Effektivisér administration af e-mail, telemarketing, telesalg og kundeservice
   
 • Analyser med realtids-gennemsigtighed på nøgletal indenfor salg og marketing. Styrk dit kundecenter gennem analyser og optimer kundesvartider og service.

SAP CRM har et brugervenligt design og kan integreres til Lotus Notes eller Microsoft Outlook, så medarbejderne kun primært skal arbejde i ét værktøj.

Intuitiv Navigation med direkte links til rapporter, websider m.m samt påmindelser om møder og aktiviteter og lav dit egen personlige skærmbillede. Derudover er der avancerede hjælpefunktioner som betyder, at daglige opgaver kan udføres mere effektivt.

For Applicon er de gode kunderelationer altafgørende for vores eksistens. Vi har derfor en indgående forståelse for alle processerne i forbindelse med vedligeholdelse af kunderelationer og kan fungere som rådgivnings- og implementeringspartner indenfor alle områder af SAP CRM, både med baggrund i vores egne erfaringer og ikke mindst vores fagligt højt kvalificerede medarbejdere.

Vi er således med dig gennem hele dine kunders livscyklus og kan hjælpe med forretningsmæssige rådgivning samt SAP CRM kompetence, så du kommer godt og sikkert i mål.