SAP produktets væsentligste styrke er, at det er ét integreret og sammenhængende standardsystem, som dækker stort set alle processer i stort set alle typer virksomheder indenfor systemets standardfunktionalitet. Det betyder, at kunderne kan benytte SAP produktet uden at specialprogrammere og udvikle, samtidig med at virksomheden kan ændre sig og udvikle sig gennem årene uden at overskride rammerne for systemets formåen indenfor standardfunktionalitet.

SAP har sat standardfunktionaliteten i system og defineret en række Best Practices, som er baseret på SAP’s viden om fælles standardprocesser i en lang række virksomheder. Dette giver nye kunder fordelen af, at kunne anvende standardprocesser uden at skulle definere disse fra bunden.

SAP’s kerneforretning er at sælge licenser til softwareløsninger og tilknyttede tjenester. SAP’s løsninger dækker standard forretningsapplikationer og en udviklingsplatform samt teknologi, der gør der muligt for virksomhederne at lave tilpassede løsninger, der kan gøre deres forretningsprocesser mere effektive og smidige og skabe bæredygtige ny værdi.

SAP’s produktportefølje består af:

SAP Business Suite, for store organisationer og internationale selskaber.  Applikationerne støtter operationer i kerneforretningen og strækker sig fra leverandør forhold til produktionen til lagerstyring, salg, og alle administrative funktioner, til kunderelationer.  Der findes særlige løsninger for 25 industrier, for eksempel bank-, forsikrings-, kemiindustrien samt sundhedsvæsen, detailhandel, forbrugerprodukter og den offentlige sektor.

SAP Business All-in-One løsninger, SAP Business ByDesign løsning, og SAP Business One-programmet, som adresserer de små og mellemstore virksomheder.

SAP NetWeaver, som er en teknologi platform, der integrerer informations- og forretningsprocesser på tværs af forskellige teknologier og organisatoriske strukturer.

SAP BI og BusinessObjects er SAP’s portefølje med løsninger for kunder, der har behov for software til analyser, rapporter og støtte til hurtigt at træffe strategiske beslutninger - og for at lette deres administrative opgaver.

Besøg SAP Danmarks hjemmeside her.